Lekker anoniem shoppen

Deze recensie is ingestuurd door een anoniempje…

Laatst heb ik een seksspeeltje besteld, geweldig toch anoniem shoppen?. Het was mijn eerste die ik ooit online heb gekocht. Dat beviel mij wel, want op die manier weet ik dat niemand mij een seksshop in ziet gaan en dan hoef ik mij ook niet zo opgelaten te voelen. De webwinkel vond ik heel erg overzichtelijk en alles was gemakkelijk te vinden. Ik was niet op zoek naar iets heel bijzonders, ik schafte daarom een vleeskleurige dildo van 18 centimeter aan. Ik houd er nou eenmaal van als mijn seksspeeltjes en beetje realistisch zijn. Nou, dat is deze absoluut. Hij is lekker stevig, maar tegelijkertijd ook heel flexibel. Er zit dan ook een mooie zuignap aan en daar heb ik heel erg dankbaar gebruik van gemaakt. Ik zette hem gewoon op de grond vast en zo kon ik er een beetje mee spelen en mijzelf er uiteindelijk heel zalig overheen laten zakken, wat ik heel fijn vond.

Erg genoten van de eerste keer anoniem

Blij en anoniem

Dat was vooral lekker omdat hij groot is, maar ook omdat hij heel erg realistisch aanvoelt. Ik heb er heel erg van genoten die eerste keer. Ik ben vandaag nog even naar de webshop teruggegaan, want ik ben nu helemaal verkocht. De seksspeeltjes van vroeger zijn niets in vergelijking met deze heerlijke toys. Ik ben blij dat ik het nu online kan kopen. Dat gaat anoniem en dat is wel zo prettig. Wat ik nog veel aangenamer vind is dat het ook nog geheel discreet aan mijn deur wordt afgeleverd. Niemand weet wat ik voor speeltje heb gekocht en alleen ik kan er zo van genieten. En dat is iets wat ik voorlopig nog wel even blijf doen, helemaal omdat i keen aantal andere seksspeeltjes erbij heb gehaald.

Nieuwe hobby

Ik kom zeker nog vaker terug, het lijkt erop dat ik een nieuwe hobby heb ontdekt. Is altijd leuker dan een beetje breien, laten we wel wezen. Ik ben zeer tevreden en geniet in ieder geval wekelijks van mijn seksspeeltje, dat mij heel erg veel genot laat beleven als mijn man weer eens op zakenreis naar het buitenland is. Ik ben in ieder geval niet eenzaam meer.