Seksspeeltjes

Deze recensie is ingestuurd door Vanity uit Lelystad

Hallo, ik wil even zeggen dat ik heel erg blij ben met het seks speeltjes dat ik niet zo heel erg lang geleden heb gekocht bij Tikkie Ondeugend. Het is een realistische dildo van 29,5 cm en hij is helemaal zwart. Het ding is echt enorm om te zien. Het is namelijk al een hele lange tijd mijn fantasie om eens hard door een hele grote pik geneukt te worden. Die dingen kom je niet zo heel gauw tegen, alleen in de pornofilms. Maar dat doet er ook niet toe, als je weet dat je een echt uitziend seksspeeltje in de vorm van een grote zwarte pik kunt kopen. Ik twijfelde al een tijdje of ik het wel of niet zou doen. Ik wist net of ik er nou van zou genieten, ik vond het allemaal best wel spannend.

Neutraal afgeleverde seksspeeltjes

Zwarte dildo seksspeeltjeEen beetje preuts ben ik wel, daarom koop ik niet zo gauw seksspeeltjes. Maar het was online en kon lekker anoniem, dus ik dacht, waarom ook niet. Toen het pakketje heel neutraal werd afgeleverd, wist ik dat de realistische dildo er eindelijk was. Hij was heel snel binnen hoor, maar ik was er echt op aan het wachten en dan is een minuut nog lang, snap je?

Ik werd helemaal gevuld

Dus ik deed de gordijnen in de huiskamer dicht, kleedde mij uit en pakte het apparaat dan uit. Want een apparaat dat is het wel te noemen. 29,5 cm is echt heel veel. Daarnaast was hij ook nog heel erg dik, dus ik kon mijn geluk op. Ik speelde eerst wat met mijzelf, want ik wilde goed nat zijn voordat ik hem naar binnen zou proberen te werken. Doordat het seksspeeltje zo soepel was, gleed hij heel makkelijk naar binnen en vulde hij mij meer op dan ik ooit had durven dromen. Ik was er gek op en speelde naar hartenlust. Eindelijk kwam een fantasie van mij uit. Nu wil ik het echte werk nog steeds eens ervaren, wie weet wat mij allemaal nog te wachten staat. De ervaring met deze realistische dildo zorgt er in ieder geval voor dat ik en positieve review heb achtergelaten. Misschien zijn er ook mogelijkheden om bij te verdienen.