Van mijn vakantie genieten!

Over een paar maanden ga ik naar het buitenland en tot die tijd wil ik mij hier een beetje vermaken. Ik koop dan allemaal dingen die ik niet mee kan nemen en dus later weg ga gooien en speel er wat mee of doe er seksuele dingen mee. Dat is wat ik dan doe met seksspeeltjes, aangezien die er uiteindelijk ook echt voor uitgevonden en ontworpen zijn. Aangezien ik alleen woon is het wel iets waar ik veel gebruik van maak, dus ik test nu een aantal dingen uit die ik straks in het buitenland ook ga kopen voor online webcamsex. Ik ga naar een land waar dat gewoon legaal is, dus maak je maar niet druk. Ik kocht een paar vibrerende eitje, want dat leek mij wel leuk om eens te doen. Ik zat at met die dingen in mijn handen en wist niet zo heel erg goed hoe te beginnen.

Ik bracht ze maar in en zette ze aan en ik kwam haast spontaan tot een orgasme. Ik had de stand op heel hoog gezet, omdat ik dacht dat ze niet zo heel erg veel kracht zouden hebben. Ze zijn namelijk behoorlijk klein van stuk. Ik had gewoon geen idee. Ik moest er best wel om lachen en zette ze wat zachter, ik wilde er wel wat langer van genieten dan een paar minuutjes. En ik moet zeggen dat dit echt het soort seksspeeltje is waar ik naar uit heb gekeken. Het zijn over het algemeen van die grote joekels als je een vibrator of dildo koopt. Die eitjes die zijn niet alleen heel klein, maar ook handig mee te nemen. En er zit ook nog een remote bij!

Zelf op kantoor

Op die manier kan ik met mijzelf spelen, zonder mijzelf aan te raken. Spannend op kantoor straks op mijn nieuwe werk. Hoewel ik daar natuurlijk niet snel ontslagen wil worden, anders is het een beetje zonde van het emigreren. Ik gooi deze straks wel weg, want ik wil niet bij de douane staan met vibrerende eitjes in mijn koffer of ergens anders in gestoken. Maar als ik daar ben, ga ik direct naar dezelfde webshop en koop ik het seksspeeltje meteen weer om er volop van te kunnen genieten.