Mijn vibrator van Tikkie Ondeugend

Dit verhaal is ingestuurd door Rebecca uit Groningen

Ik kan er niets aan doen. Ik ben helemaal verslaafd aan klaarkomen. Eerst was ik verslaafd aan sigaretten. Daar ben ik nu van af. Andere mensen gaan snoepen als ze niet meer mogen roken. Die werken grote zakken drop weg. Ik niet. Ik ging op mijn handen zitten, omdat ik niet wist waar ik ze laten moest, en van het een kwam het ander.
Om minstens tien keer op een dag aan mijn gerief te komen, neem ik mijn vibrator overal mee naartoe. Ik heb ook wel een vriend, maar die heb ik niet altijd bij de hand, en soms heb ik de tijd niet om te neuken. En ik kan het natuurlijk ook met mijn vingers doen, maar met een vibrator gaat het sneller, en ik moet tenslotte ook nog werken, sporten, boodschappen doen, uitgaan en noem maar op.

Vibrator op mijn werk

De vibrator gaat ook mee naar mijn werk. Hij is compact en hij maakt niet veel geluid (al hoor je hem natuurlijk wel zoemen) en omdat ik de enige vrouw ben bij ons op kantoor, merkt niemand er iets van als ik me met mijn speeltje terugtrek op het damestoilet.
Maar zoals dat gaat met verslavingen: het wordt steeds erger. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik bijna voortdurend geprikkeld wil worden. Ik dacht: als ik mijn slip uitlaat en een rok aantrek, en ik steek ’m dan in mijn kutje, dat ziet niemand.

Dat was even leuk, maar niet voor lang: want ik wilde ’m toch echt laten zoemen. En ik moet ’m van onderen tegen mijn clit aandrukken, om het snelst en het lekkerst klaar te komen. Doe dat maar eens zonder in de gaten te lopen, als je met twee anderen in een kamer zit. Gelukkig staat bij ons op kantoor altijd de radio aan. En niemand heeft er bezwaar tegen als ik de radio iets harder zet, zodat hij het gezoem van mijn vibratorvriendje overstemd.

“De eerstvolgende keer dat ik op mijn werk de kutkriebels kreeg, gaf ik dus een flinke draai aan de volumeknop. Daarna liep ik terug naar mijn werkplek en haalde mijn speeltje uit de bovenste la van mijn bureau.”

Ik zong zachtjes mee met een of ander suf nummer, schopte mijn schoenen uit en sjorde mijn rok omhoog. Ondertussen keek ik van Rens naar Erik en van Erik naar Rens. Maar die twee waren zo verdiept in hun werk, die zouden het waarschijnlijk nog niet merken als ik op mijn bureau ging liggen om mezelf te bevredigen.
Ik liet mijn vinger tussen mijn lipjes door glijden. Niet om te voelen of ik nat genoeg was, want ik ben altijd nat genoeg. Ik deed mijn lipjes uit elkaar en duwde  op de tast  de vibrator ertussen. Pas toen hij er helemaal inzat, zette ik ‘ m aan. Zzzzzzzz.

Ik ging steeds verder

Lekker! Maar, en een vrouw hoef ik dat niet uit te leggen, dit is alleen maar een smaakmakertje. Een opwarmertje. Om écht geil te worden moet ik ’m door mijn spleetje laten glibberen, rond die ingang laten draaien, terloops tegen mijn clitje drukken. Zo ga je dus ongemerkt steeds een stapje verder. Van tevoren denk je: ik steek ’m erin, zet ’m aan en ga verder met m’n werk (handjes boven de tafel dus). En als het dan zover is, zit je toch weer met die handen tussen je benen. Met de ene hield ik mijn kutje open, met de andere bediende ik mijn apparaatje.

En dan ben ik ook nog zo iemand die dan overvallen wordt door de behoefte om naar haar eigen geile kutje te kijken. Nadat ik dus nog één blik op Rens en Erik had geworpen, rolde ik mijn bureaustoel een stukje naar achteren, trok mijn rok helemaal omhoog en keek naar mijn kut.
Even voor de duidelijkheid: onze bureaus zijn aan de achterkant dicht. Het is dus niet zo dat mijn collega’s onder mijn tafel kunnen kijken. Het enige wat ze vanaf hun eigen werkplek van me kunnen zien, is dat wat boven die tafel uitkomt. Mijn hoofd en bovenlichaam dus.

Van het ene orgasme naar het andere

Een seksuele wetmatigheid: naarmate de geilheid toeneemt, neemt de aandacht voor de buitenwereld af. Ik zag die mannen nog wel, als ik zo nu en dan opkeek van mijn kut, maar ze deden er niet toe. Niet helemaal waar: hun aanwezigheid maakte me extra geil. En terwijl ik naar Erik keek, zat ik me heus wel af te vragen hoe zijn pik er uitzag als hij ’s
ochtends wakker werd. En of hij zich dan aftrok. Maar het was alsof ik vanuit mijn eigen afgeschermde sekswereldje naar ze keek. Ze konden geen invloed uitoefenen op wat zich daarbinnen afspeelde. Als je zo ver heen bent, heb je nog maar één doel: klaarkomen.

Ik was er bijna. Ik hield die vibrator nu heel stil, drukte ’m van onderen tegen mijn clit aan en ik keek naar mijn kutje, streelde mijn honingblonde haartjes, snoof mijn eigen seksluchtje op. Daar kwam ’t dan, mijn hoogtepunt. Mmmm, dit ging een goeie worden. Ik sloot mijn ogen. Mmmm, jaaaa. Mijn kutspieren trokken samen, mijn lichaam schokte.
Heel subtiel. Ik schoof de vibrator een stukje omlaag, iets verder weg van mijn clit. Zo kon ik mijn orgasme laten voortduren, weer opnieuw laten aanzwellen. Zo kon ik van het ene orgasme in het andere rollen.

Rens en Eric komen even helpen

“Ahum.”

Als in slow motion keek ik op. Rens stond naast me. Met een geamuseerde blik op zijn gezicht keek hij naar mij en naar mijn kutje. Ik deed mijn mond open om iets te zeggen, maar er kwam alleen maar een zachte kreun uit. Ik beleefde de naweeën van mijn meervoudige orgasme. En in plaats van dat in mijn hoofd de alarmbellen afgingen en ik met een ruk mijn rok omlaag trok, werkte de plotselinge nabijheid van mijn collega als een extra prikkel voor mijn seksverslaafde brein.

“Neuk me,” hijgde ik. ”Neuk me nu!”
“Hé Erik,” riep Rens. ”Hier wil d’r eentje goed geneukt worden.” En tegen mij: ”Haal dat ding uit je kut en buig voorover.”

Dat klonk als muziek in mijn oren. Toen Erik bij mijn bureau kwam, stond Rens al achter me te pompen. Dat had ik nooit achter die brave borst gezocht: dat hij zo kon neuken. Ik
had zin om te gillen van geilheid. Mmm, dit mocht voor mij uren zo doorgaan.

De hele afdeling mocht wel komen helpen

Rens hield het natuurlijk geen uren vol. Hij kwam klaar, bleef tegen mijn kont aanleunen, en ik hijgde alweer:  “Neem  t van hem over, Erik. Neuk me!” Ik wilde doorgaan, doorgaan, doorgaan. Ik overwoog zelfs om de andere afdelingen erbij te roepen. Op dat moment had ik het hele bedrijf aangekund. Vijftien man. En als je aan de beurt bent geweest, mag je weer achteraan in de rij gaan staan.
Ik deed mijn mond open om te schreeuwen, maar Erik beschermde me tegen mezelf en hield zijn hand voor mijn mond. Hij heeft me er zelfs van weten te overtuigen dat ik in therapie moet gaan om van mijn verslaving af te komen. Maar dat was pas na het neuken. Inmiddels sta ik op een wachtlijst. Tot die tijd neem ik  t ervan. Met mijn vriend, mijn vibrator en mijn twee altijd behulpzame collega’s.