Vibrerend ei

Deze recensie is ingestuurd door Samantha uit Rotterdam

Wat ben ik blij dat ik dit seksspeeltje heb gekocht zeg! Een enorme aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets waar ze heel erg veel plezier aan kunnen beleven. Sinds ik het heb aangeschaft heeft het mij niets anders als plezier gegeven. Het is niet zo dat ik er iedere dag mee in de weer ben, maar het maakt het hele gebeuren van seksspeeltjes gebruiken wel heel erg leuk, vooral omdat ik het samen met mijn man kan gebruiken. Het is een vibrerend ei, dat op en afstandsbediening werkt. Mijn man en ik doen er ontzettend leuke dingen mee. Zo gaan hij en ik in het weekend er gezellig op uit en zitten we ergens wat te drinken.

Hij maakt me gek met het vibrerend ei

Vibrerend ei met afstandsbedieningHij gaat dan even weg om bijvoorbeeld een drankje te bestellen en heeft de afstandsbediening dan in zijn handen. Het is een klein apparaatje, het valt niet eens op. Het vibrerende ei heb ik natuurlijk thuis al ingebracht. Dan drukt hij op knopjes die heel makkelijk te bedienen zijn en het ei begint te vibreren. Ik kan jullie verzekeren dat het heel goed werkt. Afhankelijk van de stand die hij kiest kan ik bijna niet normaal in mijn stoel blijven zitten. Het is zelfs al meerdere keren voorgekomen dat ik zat te kreunen en haast mijn benen wijd wilde doen om lekker te gaan vingeren, ik kon het haast niet meer houden. Maar gelukkig is dat nooit gebeurd, dat zou heel gênant zijn zeg! Maar het spel dat we op die manier spelen zorgt bij mij voor de nodige opwinding. En natuurlijk bij mijn man ook.

Die vindt het helemaal het einde dat hij de volledige controle over mij heeft op dat moment. Soms doet hij het ook als ik met iemand aan het praten ben en er is ooit eens een kennis van mij geweest waar ik tijdens het uitgaan mee aan het praten was die er heel toevallig ook eentje in had. Ze vertelde het aan mij en ik schaamde mij wel een beetje, maar vond het idee ook wel weer opwindend. Voor ons is het een bijzonder goede aankoop!

Uit interviews is het ook gebleken dat het interessant is voor webcamseks avonturen. Zie hier meer info.